iCAT konferencia

A Noesis Kft. szponzorálta a Rapid Prototyping and Innovative Manufacturing Network (röviden RAPIMAN) által szervezett 7. Additív Technológiák Nemzetközi Konferenciáját, mely 2018. október 10-11-én került megrendezésre Mariborban, Szlovéniában.

Az elmúlt 12 évben az iCAT sok tudóst gyűjtött össze, különböző érdeklődéssel, és mégis, egy közös szenvedéllyel, a 3D nyomtatás feltaláláshoz, fejlesztéshez és kiélvezni a 3D nyomtatás adta lehetőségeket. Különösen bátorító volt az orvosok jelenléte a mérnöki konferencián. De az orvosok és a mérnökök közötti együttműködés növekedése is azt bizonyítja, hogy az interdiszciplináris megközelítés általában jobb egészségügyi ellátást eredményez, ezáltal az iCAT interdiszciplináris konferenciává fejlődött, amely időtartamának felét az additív gyártás alkalmazása az orvostudományban részre fordítja.

Ez év októberében ismét összegyűltek a konferencián szakértők, kutatók, tapasztalt felhasználók és újonnan érkezők a szlovén 3D nyomdai fővárosban, Mariborban, hogy bemutassák legújabb kutatási és fejlesztési híreiket.